Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozdělení příspěvku

Slíbili jsme Vám, že pokud vznikne přebytek na účtu, Marcelka ho použije na charitativní účely. A tak se i stalo. Čtěte dále ...

Júlia Saraková 16 let, žije v Popradě a bojuje s diagnózou osteosarkom levé stehenní kosti s metastázami v plicích. Od února se léčí na dětské onkologii na Kramároch. Na konci června ji operovali, dávali endoprotéza a měnili celý kolenní kloub. Vzhledem k tomu, že začíná rozcvičovat koleno, velmi toužila po vlastním stacionárním kole, protože by jí to velmi usnadnilo rehabilitaci a vrátilo soběstačnost v mobilitě. I tento sen  - rotoped, se podařilo zrealizovat i díky Vám.

b11350443.jpg

Jelikož Julka je nyní opět v nemocnici, fotky z doručení rotopedu na stránce zveřejníme později. Avšak Julka nám psala a tak posílám část jejího odkazu:

 Milá pani Marcelka!

Bola som veľmi dojatá vašou štedrosťou voči mne. Veľmi pekne Vám ďakujem za stacionárny bicykel, ktorý mi prišiel domov, ale ešte som ho nevidela, lebo som momentálne v nemocnici. Akonáhle prídem domov, pošlem Vám aj fotku. Ja aj moji rodičia by sme sa radi s Vami skontaktovali osobne alebo telefonicky. Vy aj my prežívame ťažké obdobie, ale modlíme sa a veríme, že Pán Ježiš nás nevypustil zo svojich rúk.

Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem a prajem nech to ťažké máte čo najskôr za sebou.

Júlia Saraková

Dnes se nám Julie ozvala a posílá pozdrav pro Marcelku a posílá fotografie. Podívejte ve fotoalbu...

A to není všechno, je tu i další splněný sen:)

Alexandra Košíková má 9 let, žije v Bratislavě a bojuje s onemocněním Ataxie teleangiektázie, což je vzácné genetické, progresivní a degenerativní onemocnění, které způsobuje ztrátu svalové koordinace, oslabení imunitního systému s postižením i dalších orgánových systémů. Její přáním bylo dostat panenku Chou - Chou nebo Anabell.

s-vanickou.jpg

I díky Vám jsme jí splnili tento sen (fotky z doručení panenky ještě doručíme)